Akcija!

Akumulatorska sabljasta pila 18V

22,60  sa PDV-om

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 30,53 

SPECIFIKACIJE

Napajanje: baterija 18V (nije uključena u pakiranje!)
Broj okretaja: 2800 okr/min
Maksimalna dubina rezanja: 100 mm
Veličina noževa: 7/8″ (22 mm)
Dimenzije: 410 x 190 x 80 mm
Težina: 1,33 kg (bez baterija)

Jamstvo: 12 mjeseci za fizičke osobe

Dostava za cijelu Hrvatsku (GLS): 6,40 €

Na zalihi

Kategorija:

Opis

Akumulatorska sabljasta pila X-serije je visoko kvalitetan uređaj namijenjen ne samo za kućnu upotrebu, već i za profesionalce.
Nova, jedinstvena tehnologija korištena u proizvodnji ovog uređaja omogućila je postizanje izvrsne kvalitete iz ekskluzivne linije X-SERIES.

Uređaj je izrađen od visoko kvalitetnog aluminija i plastike, uglavnom prekriven gumenim materijalom, koji jamči siguran i siguran zahvat u svim uvjetima.

Proizvode X-SERIES pokreće punjiva baterija izrađena s litij-ionskom (Li-Ion) tehnologijom. Ova tehnologija omogućila je akumulaciju dvostruko više energije nego u uobičajenim NiMH baterijama. Također nema gubitka kapaciteta baterije.

Dodatno LED pozadinsko osvjetljenje omogućuje rad u uvjetima slabog osvjetljenja, a indikator pražnjenja akumulatora obavještava vas o stanju uređaja.

Prednost alata X-serije: kada kupujete dva ili više alata iz X-serije, ne trebate kupiti nekoliko punjača i baterija – sve što morate učiniti je kupiti jednu bateriju i jedan punjač za sve, uštedjeti novac i koristiti ih za sve alate X-serije!

Dodatne informacije

Težina 1820 g