Akumulatorski udarni odvijač 450Nm 18V 2Ah/4Ah

SPECIFIKACIJE

Napajanje: baterija 18V
Brzina vrtnje: 0-2000 okr/min
Broj udaraca: 0-3200/min
Veličina prihvata: 1.2″
Max. jačina udarca: 450 Nm
Brzi punjač

Jamstvo: 12 mjeseci za fizičke osobe

VAŽNO! Odaberite minimalno 1 bateriju (kapaciteta 2Ah ili 4Ah) i 1 punjač!

Ako kupujete više alata X-serije: ne trebate kupiti nekoliko punjača i baterija – sve što morate učiniti je kupiti minimalno jednu bateriju i minimalno jedan punjač za sve, uštedjeti novac i koristiti ih za sve alate X-serije!

Product Količina

Akumulatorski udarni odvijač 450Nm

Baterija 18V 2Ah

Nema na zalihi

Baterija 18V 4Ah

Punjač za bateriju 18V

Nema na zalihi

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Udarni odvijač X-serije je visoko kvalitetan uređaj namijenjen ne samo za kućnu upotrebu, već i za profesionalce.
Nova, jedinstvena tehnologija korištena u proizvodnji ovog uređaja omogućila je postizanje izvrsne kvalitete iz ekskluzivne linije X-SERIES.

Uređaj je izrađen od visoko kvalitetnog aluminija i plastike, uglavnom prekriven gumenim materijalom, koji jamči siguran i siguran zahvat u svim uvjetima.

Proizvode X-SERIES pokreće punjiva baterija izrađena s litij-ionskom (Li-Ion) tehnologijom. Ova tehnologija omogućila je akumulaciju dvostruko više energije nego u uobičajenim NiMH baterijama. Također nema gubitka kapaciteta baterije.

Dodatno LED pozadinsko osvjetljenje omogućuje rad u uvjetima slabog osvjetljenja, a indikator pražnjenja akumulatora obavještava vas o stanju uređaja.

Prednost alata X-serije: kada kupujete dva ili više alata iz X-serije, ne trebate kupiti nekoliko punjača i baterija – sve što morate učiniti je kupiti jednu bateriju i jedan punjač za sve, uštedjeti novac i koristiti ih za sve alate X-serije!