Objavljeno

Isporuka proizvoda za vrijeme epidemije koronavirusa

Isporuka naručenih proizvoda uslijed epidemije uzrokovane koronavirusom se nastavlja odvijati isključivo GLS-om uz pojačane mjere zaštite u skladu s preporukama mjerodavnih službenih tijela.

Pošiljke će se uručivati na uobičajeni način za sve slučajeve uručenja ili prikupa pošiljaka u kojima dostavljač procijeni da za njega nema nikakve opasnosti te kada nema postavljenih ograničenja.

Sve narudžbe koje pristignu radnim danom do 11:30 h, biti će obrađene i poslane istog dana. Nakon što GLS prikupi pakete, biti ćete obaviješteni putem SMS poruke i/ili elektroničke pošte da će paket biti uručen sljedećeg radnog dana (ili drugačije ako se radi o otoku), navodi se adresa dostave i eventualni iznos pouzeća. Drugu obavijest šalje se ujutro na dan dostave, sa 3-satnim vremenskim intervalom za očekivano vrijeme dostave (napomenaovu uslugu nije moguće realizirati za paket koji se šalje u II. zoni dostave).

Kako bi mogli biti primati sve obavijesti o paketu, molimo Vas da prilikom narudžbe navedete ispravnu adresu e-pošte i broj mobitela! Napominjemo kako možemo odbiti narudžbe u kojima ti podatci ne budu navedeni ili ako ti podatci ne budu ispravni!

Plaćanje paketa koji se šalje GLS-om je moguće gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem, dostavljaču GLS-a) ili uplatom na račun u banci.

Ukoliko imate pitanja vezana uz dostavu paketa, svoj upit možete uputiti Službi za korisnike GLS-a na telefon 01/2042-672, na e-mail cs@gls-croatia.com ili na web stranici https://gls-group.eu/HR/hr/kontakt.html. Zbog smanjenja kapaciteta rada Službe za korisnike Vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Mjere zaštite koje poduzima GLS: https://gls-group.eu/HR/hr/koronavirus.html

Ovim putem želimo zahvaliti vrijednim i predanim djelatnicima koji omogućavaju normalno poslovanje naše tvrtke, dostave i ostalog.

Osobno preuzimanje proizvoda nije moguće!