Objavljeno

Isporuka proizvoda za vrijeme epidemije koronavirusa

GLS

Isporuka naručenih proizvoda uslijed epidemije uzrokovane koronavirusom se nastavlja odvijati isključivo GLS-om uz pojačane mjere zaštite u skladu s preporukama mjerodavnih službenih tijela, a osobno preuzimanje proizvoda na našoj adresi je moguće samo uz prethodnu uplatu na račun.
Pošiljke će se uručivati na uobičajeni način za sve slučajeve uručenja ili prikupa pošiljaka u kojima dostavljač procijeni da za njega nema nikakve opasnosti te kada nema postavljenih ograničenja.

Sve narudžbe koje pristignu radnim danom do 13h, biti će obrađene i poslane istog dana. Nakon što GLS prikupi pakete, biti ćete obaviješteni putem SMS poruke i/ili elektroničke pošte da će paket biti uručen sljedećeg radnog dana (ili drugačije ako se radi o otoku), navodi se adresa dostave i eventualni iznos pouzeća. Drugu obavijest šalje se ujutro na dan dostave, sa 3-satnim vremenskim intervalom za očekivano vrijeme dostave. NapomenaOvu uslugu nije moguće realizirati za paket koji se šalje u II. zoni dostave.

Plaćanje je moguće gotovinom prilikom preuzimanja (pouzećem, dostavljaču GLS-a) ili uplatom na račun u banci (preporučljivo).

Kako bi mogli biti primati sve obavijesti o paketu, molimo Vas da prilikom narudžbe navedete ispravnu adresu e-pošte i broj mobitela! 

Ukoliko imate pitanja vezana uz dostavu paketa, svoj upit možete uputiti Službi za korisnike GLS-a na telefon 01/2042-672 ili na e-mail cs@gls-croatia.com. Zbog smanjenja kapaciteta rada Službe za korisnike Vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Mjere zaštite koje poduzima GLS: https://gls-group.eu/HR/media/downloads/Preventivemeasures_HR.pdf

Ovim putem želimo zahvaliti vrijednim i predanim djelatnicima koji omogućavaju normalno poslovanje naše tvrtke, dostave i ostalog.